Bursaspor – Beşiktaş maçı

Süper ligin, en ses getiren maçları hangidisir dersek, aklımıza üç büyüklerin maçları gelir. Ama. Bir Beşiktaş Bursa maçı vardır ki, bu maçın atmosferi de üç büyüklerin maçlarından, aşağıda kalmaz Geçen hafta, İstanbul’da oynanan Beşiktaş Bursa maçı da, haftanın en ilgi çeken maçı oldu. İki yan toptan, maçı kaybeden Bursaspor, aslında kendini ezdirmedi.

Beşiktaş orta sahasını ve defansını, silindir gibi geçen Bursaspor, belki gelmiş geçmiş takımlar içinde, en iyisi değil Ama iyi mücadele ettiklerini görüyoruz. Ve kontraataklarla, rakibin arkasına hızlı sarktıklarını görüyoruz.

Galatasaray yorgun ve yaşlı ortasahasını değiştirdi. Kondisyona ve çabukluğa dayalı futbolu benimseyen Tudor, Galatasaray’a hayat verdi. Bu sene, Avrupa maçı oynamayacak Galatasaray varını yoğunu süper lig maçlarında gösterecektir.Fenerbahçe’de artık, Avrupa maçı oynamayacak ama, Galatasaray kadar hızlı olabilir mi?

Van Persie ile ilgili ir istatistik, her şeyi gösteriyor. Dünya yıldızı Van Persie’nin Trabzonspor maçında ayağına 5 kez top değdiğini, okuyoruz. Ayağa değen 5 toptan 2 tanesinin santra vuruşu sırasında olduğunu, öğreniyoruz. Fenerbahçe’nin hızı konusundaki yorumu, size bırakıyoruz.

 

 

Mücadele eden, yenilgiye uğrayabilir.

Mücadele etmeyen zaten yenilmiştir

“Brecht”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir