Kaymakam’dan İşKur’a ziyaret

Kaymakam’dan İşKur’a ziyaret

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, göreve geçtiğimiz hafta başlayan Gemlik İşkur Müdürü Ünver Ünver’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, kurum ve işleyiş hakkında da bilgiler alan Karakuş, İşkur’un önemine değinerek; ‘’Kurum müdürlerimizin sürekli sahada olması, devlet ve milletin arasındaki diyalogu artırmak için önemlidir. Biz görev yaptığımız yerlerde bunu önemli gördük. İnanıyoruz ki, Ünver Müdürümüz de, vatandaşla iç içe olacak, devletin sıcak yüzünü de insanlarımıza gösterecektir’’ dedi.

Müdür Ünver ise; ‘’Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hayata geçen ‘Çalışma Alanında Milli Seferbelik’ söylemini kendimize rehber edindik. Tek kaygımız çalışmalarımız esnasında vatandaşa daha iyi nasıl hizmet verebileceğimiz olmuştur. Bizim görevlerimizden biri de işverenle vatandaşı buluşturmaktır. Biz de Kaymakamımızın sahada olmak görüşünü benimsiyoruz. Aynı zamanda ziyaretlerde, kurumlardan ve derneklerden de fikirler alabiliyoruz’’ şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 24 Ağustos 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir