AVM esnafı devam ediyor

Gemlik Cius AVM’de şirkete bağlı olan esnaf geçen haftalarda mahkeme kararı ile tahliye edilirken,  Gemlik Belediyesinin kiracısı olan esnaf çalışmaya devam ediyor.

Gemlik AVM’nin tamamen boşaltıldığı düşüncesinde olan vatandaşardan aldıkları duyum sonrasında AVM giriş katında bulunan esnaf, bir araya gelerek açıklama yaptı.

Uzun yıllardır Belediyenin kiracısı olduklarını, kiralarını da günü gününe ödediklerini ifade eden AVM esnafı, AVM’nin üst katlarında bulunan şirket ile çalışmadıklarının da altını çizdiler. Gemlik AVM’ye kaymakamlığın taşınması ile alakalı da açıklama yapan esnaf, kaymakamlığın yada başka bir kurumun buraya taşınması buradaki ticarete engel değil. Bziler Gemlik’te yıllardır esnaflık yapan bu ilçenin köklü esnaflarıyı. Avm kapandı, dükkanlar kapandı şeklindeki bir algının bizi kapsamadığı aşikardır. Bizler yılalrdır olduğu gibi bu günde yarında işimizin başında halkımızın hizmetindeyiz dediler.

Yeni sezonda özellikle okul alışverişinin merkezi olmaya devam edeceklerini ifade eden AVM esnafı, vatandaşların doğru bilgilenmesini, AVM’de hizmet vermeye devam edeceklerini dile getirdiler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir