Amerika ve Almanya ile Neden Krizdeyiz

Başta Amerika ve Almanya, nasıl bir Türkiye istiyor. Devletin tüm kurumlarını, destek verdikleri örgütlerin marifetiyle kontrol etmek istiyorlar.

İlk düşündükleri proje ülkeyi, mezhep ve ırk çatışmaları ile birbirine düşürerek, parçalanmasını sağlamaktır. Tıpkı Yugoslavya’da olduğu gibi, önce aynı ülkede yaşayanları birbirine kırdırmak, ortam hazırladıkları haritalara uygun hale gelince de ateşkes kararı almaktır.

Her geçen yıl güçlenen Türkiye’den rahatsız olan Almanya ise, Malta gibi Hırvatistan gibi, Lüksemburg gibi  ve Bosna Hersek gibi , Bir Türkiye görmek istiyor. Almanya bu küçük ülkelere, kendi emrinde çalışan kurumlar gibi bakıyor. İşte ekonomik ve sosyal anlamda küçük ülkelerle dolu hale gelen Avrupa Birliği çaptan düşmüştür.

Eğer Avrupa Birliği geleceği iyi okuyabilseydi, Ortadoğunun hakimi olan Türkiye’yi bu kadar kapıda bekletmezdi.

Neden bekletti. Çünkü tek parça bir büyük Türkiye’yi itaat ettirmenin imkansız olduğunu anladı. PKK ve FETÖ örgütleri desteğiyle Türkiye’nin bölünmesini beklediler.

Ama bunun gerçekleşmeyeceğini anlayınca, sertleştri. Bu dönemde tüm ülkelere, açık kartlarıyla oynuyorlar. Yardımlarını da, hainliklerini gizlemiyorlar. Algı operasyonlarıyla nefret edilecek eylemlerini gizlemeye, çalışıyorlar.

Ve nefret dalgasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönlendiriyorlar. Tabi, yersek bunları..

 

Günün Sözü

Dünya benim ülkem

İnsanlar benim kardeşlerim

İyilik yapmak da, benim dinimdir

“T. Paine”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir