Mevlana Camii Yaz Okulu Sona Erdi

Mevlana Camii Yaz Okulu Sona Erdi

Diyanet işleri başkanlığı 2016-2017 yaz okulu Gemlik Mevlana Camisinde yapılan veda programında gençlerin Kuran tilaveti, dini bilgiler, miniklerin ilahi ve kasideleriyle coşkulu bir şekilde Gemlik ilçe müftüsü Doktor Mehmet Reşat Şavlı’nınn çocuklara hediyelerle ve Konyalılar Başak Sarayı’nda hayırsever bir işadamımızın sponsorluğunda öğrencilere kahvaltı verilerek sonlandırıldı.

Mevlana Cami İmam Hatibi Aydın Demir veda konuşmasında “çocukların sekiz hafta boyunca Allah’ın kelamını öğrenmek için camiimize gönderdiklerinden dolayı velilere teşekkür etti. Okulların başlamasıyla Cumartesi – Pazar camilerde yine öğrencilere kursun devam edeceğini belirten” demir, “bizlere bu yaz kursu döneminde büyük bir özveriyle çalışan bayan hocalarımızı  gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Camilerimizde gündüzlü hafızlık Kur-an kursu düzenlenecek.  Ayrıca bu yaz kursu döneminde maddi ve manevi katkı sağlayan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gemlik İlçe Müftüsü Dr Mehmet Reşat Şavlı’da konuşmasında velilere ve hocalara ayrıca gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, öğrencilere hediyelerini takdim etti. Şavlı, Bunun artarak devam etmesinin önemini belirtti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir