Özmen “sıkıntıları aşacak parti saadet partisidir”

Özmen “sıkıntıları aşacak parti saadet partisidir”

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu “İlçe Divan” toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Sedat Özmen şunları söyledi..

“Siyonizm ve emperyalizm iki kardeştirler ve ülkemizi yıkmak için yaklaşık yüz seneden beridir büyük bir çalışma içerisine girmiş ve bu konuda da  maalesef son onbeş senede büyük mesafe kaydetmişlerdir. Cephede kazanamadıklarını sevr anlaşması ile yapmaya çalışmışlar onu da beceremeyince manevi , ekonomik ve sosyal açıdan yıkma gayreti içerisine girmişlerdir.

Rahmetli Erbakan hocamızın her zaman dile getirdiği gibi Siyonist zihniyetlerin bir ülkeyi çökertmek için uyguladığı “İşsiz bırakacaksınız, aç bırakacaksınız, borçlu yapacaksınız, maneviyatını bozacaksınız, sonra yumuşak lokma olarak yutacaksınız.” doktrini ülkemiz üzerinde uygulanmaktadır. Ülkenin bu duruma gelişinde ki sebeplerin ne olduğunun ya da sorumlularının kim olduğunun konuşulmasının ülkemize bir şey kazandırmayacağının farkındayız. Zaten Milli Görüşün diğerlerinden farkı burada ortaya çıkmaktadır. Bu günkü mevcut durumda kamplaşmaya kutuplaşmaya ve kısırdöngü içerisine girmeye gerek yoktur. Biz ülkemizin kurtuluş reçetesini ortaya koyar ve bu reçeteyi cesaretle uygularız. Bu reçeteyi SAADET PARTİSİnden başka da uygulayacak bir siyasi oluşum olduğunu düşünmüyoruz.” diyen Özmen “Bölge Hastaneleri” konusunda ise şunları söyledi.

“Aslına bakarsanız bölge hastaneleri milletin kucağına bırakılmış bir bombadır. Aynı Osmangazi köprüsünün yapılışındaki gibi sağlık sektörüne yatırım yapılmaktadır. Geçiş garantili yolların yapılması gibi hasta garantili hastaneler yapılmaktadır. Sağlık sektörünün böyle olması durumunda hastalar sağlığına kavuşabilirmi ve ya sağlığına kavuşabilmesi için gerekli adımlar atılabilir mi? Böyle bir sistemde kansere çare bulunabilir mi?” diyen Özmen Saadet Partisinin bu konu ile alakalı bir çalıştayı olduğunu isteyenlerin “saadetpartisi.org.tr” adresinden konu ile alakalı daha detaylı bilgi sahibi olabileceklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir