GEMLİK BASKETBOL 2.LİG 'DE KURALARI ÇEKTİ

GEMLİK BASKETBOL 2.LİG ‘DE KURALARI ÇEKTİ

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 2017-18 sezonu için kuraları çeken Gemlik ekibi B grubunda yer alarak ilk hafta deplasmanda Ups ile mücadele edecek.
Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve TBF YouTube’dan da naklen yayınlanan kura çekimine, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, TBF yetkilileri , Gemlik Basketbol Kulübü adına Genel Menajeri Yahya Gümüş , Asistan koç Nurulah Tarğıt ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımların temsilcileri katıldılar.

TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş’ün 2017-2018 sezonu ile ilgili verdiği bilgilerin ardından kura çekimi gerçekleştirildi.

Fikstür çekimin ardından ilk hafta eşleşen takımların temsilcileri kısa konuşmalarla yeni sezon öncesi bütün takımlara başarılar dilediler.
TB2 Ligi İlçemiz adına hayırlı olsun diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Kulübü Genel Menajeri Yahya GÜMÜŞ ‘ İlçemizi Türkiye Basketbol 2 .liginde temsil edecek olmamız Gemlik adına çok önemlidir. Gemlikli gençleri spor salonlarına çekmek için Başkanım Berkay Bulut’un hassasiyetle durduğu bu konuda kulüp olarak çok yol aldık . 2017/2018 sezonunda Basketbol 2.liginde ,Voleybol 2.liginde ve yerel liglerde 7 kategoride mücadele edecek olmamız daha 1 senesini yeni tamamlamış bir kulüp için büyük bir başarıdır. Türkiye genelinde Gemlik ismini centilmence temsil edeceğiz. Diye ifade etti
B grubundan Yeşil Beyazlı takımın rakipleri
Erzurum BŞB , Manisa Belediye , Final Gençlik (Bursa) , İzmir BŞB , Edirne Bld. Edirne Spor ,Yeni Mamak Gençlik (Ankara) ,Ups (İstanbul) ,Bolu Spor , Mersin BŞB , Tenis Eskirim Dağcılık (İstanbul) , Fethiye Belediye (Antalya)
Gemlik Basketbol ligin ilk haftasında 28/29 Ekim 2017 ‘de deplasmanda İstanbul temsilcisi ups ile karşılaşacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

2 Yorumlar

  1. PARAYLA SADET OLMAZ……

  2. duyan duymayana söylesin….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir