Konyalılar Ekmeği 75 kuruş yaptı

Gemlik Konyalılar Ekmek Fırını, 1 TL 25 kuruş değerindeki küçük ekmeği 75 kuruşa düşürdüğünü açıkladı. Ekmek başına 50 kuruş kar eden vatandaşlar durumdan memnun olduğunu belirtirken, diğer fırıncılar ise durumdan şikâyet ettiler.

Gemlik’te uzun yıllardır gıda sektörünün içinde olan Konyalılar, Ekmekte yaptığı kampanya ile dikkatlerin üzerine çekti.  280 gram somun ekmeği sadece 75 kuruş yapan Konyalıların işletmecisi Tekin Rama; ‘’biz ekmeği Gemlik halkı daha ucuza daha kaliteli ekmek yesin diye maliyetine satıyoruz. Bundan rahatsız olan, vatandaşı düşünmeyenlerdir. Biz herhangi bir art niyet gözetmeksizin, bu işi yapabiliyorsak, onlar da yapabilirler’’ dedi.

Şubelerinin daha da artacağını belirten Tekin Rama, Gemlik halkının çok kısa bir zamanda her noktada ucuz ekmeğe ulaşacağını dile getirdi.

Ucuz ekmek şu anda sadece Manastır Konyalılar, Orhangazi Caddesi Kardelen Pastanesi ve Balıkpazarı 1. caddede satılıyor Rama’nın çıkışının sonuçları merak ediliyor.

(Son Güncelleme: 9 Ağustos 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir