Kahramanlar Takımı sahaya indi

Kahramanlar Takımı sahaya indi

Gesyad öncülüğünde yapılan, Barış Ambalaj ve Alkan Zeytincilik Desteğiyle yapılan etkinlikte, devlet korumasında olan çocuklar sahaya indi. Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda yapılan etkinlikte Altın Ayak Futbol Akademisi ile devlet gözetimindeki çocuklardan oluşan Kahramanlar Takımı karşı karşıya geldi.

Müsabakada Eski Bursaspor Futbolcusu Antrenör Beyhan Çalışkan da sahaya inen isimlerden oldu. Devlet korumasındaki çocuklara maç için özel forma yaptırılırken, tamamının da isimlerinin yazılması çocukların ilgisi ile karşılandı. Normal süresi 2-2 beraberlikle biten maçın sonucunu penaltı atışları belirledi. Tüm minik sporcuların penaltı kullandığı müsabakayı tabii ki Kahramanlar Takımı kazandı. Takıma galibiyetlerinden dolayı madalya takıldı.

Etkinlik sonrasında konuşan Gesyad Başkanı Şükrü Deviren; ‘’Gemlik’te önemli çalışmalar yapıyoruz. Devlet korumasında olan evlatlarımızla bugün farklı bir etkinlikte buluştuk. Daha önce de pek çok etkinlik yaptığımı çocuklarımız, bugün Kahramanlar Takımı olarak sahaya indi. Bizler duyarlılığı ön planda tutmazsak, sosyal yaşamın içine çocuklarımızı da dahil etmezsek başarılı olamayız. Bize destek verenlere teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kahramanlar Takımı sahaya indi

 

 

(Son Güncelleme: 8 Ağustos 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir