Aykent yeni dönem TEOG hazırlıklarına başlıyor

Gemlik Özel Aykent İlköğretim Okulu yeni dönem TEOG hazırlıklarına başlıyor.

2016-2017 eğitim öğretim yılını başarı ile sonlandıran Özel Aykent İlköğretim Okulu, TEOG 2’de 4 öğrencisi 120 sorunun tamamını bilerek döneme damgasını vurdu.

Başarılı bir sonuç aldıktan sonra, yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklara başladıklarını açıklayan Okul Müdürü Ahmet Cevdet İşler, şunları söyledi:

“Başarının yolunun çalışmaktan geçtiğini ilke edinen okul kadromuz 2017-18 eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklarını tamamlayarak 8. sınıf öğrencilerimiz için TEOG çalışmalarına başlıyor. Bunun için 7 Ağustos 2017 Pazartesi günü öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimiz okul öncesi çalışmalarını 15 Eylül tarihine kadar sürdüreceklerdir.”

KAYITLAR SÜRÜYOR

2017-2018 eğitim öğretim yılı için yeni kayıtların devam ettiğini belirten İşler, açıklamasına şöyle devam etti:  “Yeni öğretim yılı için öğrenci kayıtlarımız devam ederken, ara sınıf kayıtları da almak tayız. Bunun yanın da 2017-18 eğitim destek başvuruları da Ağustos ayı ortalarında başlayacaktır. Bu konuda istekli olan velilerin okul müdürlüğümüze başvurarak gerekli bilgileri alabilirler.”

(Son Güncelleme: 1 Ağustos 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir