Amerika’da (AB) de Neden Yıpranıyor

Amerikan Kara Kuvvetleri, kendi devletini neden eleştiriyor. Çünkü Amerika’nın süper güç pozisyonunu, hazmedemediğini gördüler.

Amerikan gizli servislerinin, dünya çapındaki terör örgütlerinin kurucusu olduğunu, anladılar. Teröre destek verdi bahanesi ile hedef gördükleri bölgelerin, kan gölüne çevrildiğine, tanık oldular.

Amerikan devletinin dışladığı ülkeye ambargo koyduğunu, canı istediği zamanda ise, ambargoyu kaldırdığından, rahatsız oldular.

Amerikan Devletinin, Suudi Arabistan hanedanının Amerika’daki 750 milyar dolarına el konmasından hoşlanmadılar.

Zengin Arap ülkelerine, baskı ile silah satılmasını, benimsemediler. Aslında, benzer bir yıpranmanın, Avrupa Birliğinde de yaşandığını, tespit ediyoruz.

Avrupa Birliği, en güçlü üyesi İngiltere’yi kaybetti. Üye olarak kabul ettiği Malta, Bosna-Hersek ve Hırvatistan ile moral bulmaya çalışıyorlar.

Fransa ise, Akdeniz Birliği ile Avrupa Birliği arasında, başrol alma konusunda, gidip geliyor.

Avrupa Birliğinde, tek büyük olarak kalan Almanya ise hem kendisinin hem de Merkel’in yıpranmasını, durduramıyor. Savunma gücü olmayan Avrupa Birliği, Türkiye ile dalaşmaktan, geri durmuyor.

Avrupa Birliğinin geleceği, İngiltere’nin ayrılması ve Türkiye’nin dışlanması ile, yakından ilgilidir.

GÜNÜN SÖZÜ

Bilimsiz din kör.

Dinsiz bilim ise topaldır.

‘’Eınstain’’

 

(Son Güncelleme: 31 Temmuz 2017)

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Seçimde Öncelik Dönüşümde

Seçim Öncesi Partiler

Seçim Öncesi Partiler Bu seçimlerde,(CHP) ortaklık ilişkilerinde daha şeffaf davranıyor. Özgür Özel’de İmamoğlu’da DEM parti …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir