Uğur; ‘’TSK’yı itibarsızlaştırma FETÖ oyunudur’’

Uğur; ‘’TSK’yı itibarsızlaştırma FETÖ oyunudur’’

Terörist başı Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan olarak bilinen, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı Teknik İstihbarat Daire Başkanı,  emekli kurmay albay ve istihbarat daire başkanı Hasan Atilla Uğur Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti.  Gazete imtiyaz sahibi Kazım Bulut’u ziyaret eden Atilla Uğur Türkiye’nin geçtiği süreç ile alakalı bilgilendirmeler de yaptı.

Uğur; ‘’15 Temmuz Darbe girişimi, Türkiye’yi işgal planıydı. Türk yurdunu işgal etmek isteyen hainler, FETÖ’yü taşeron olarak kullandılar. ABD eliyle yapılan işgal girişiminde, oyunu bozan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polisi olmuştur. Milletimizin canını hiçe sayarak verdiği destek ise, hain girişimi adeta bozguna uğratmıştır.

15 Temmuz pankartı adı altında, ABD askerinin 91’deki fotoğrafını koyup Türk Askerini aşağılamak, ABD uşağıdır. Aynı zamanda FETÖ’ye hizmet ettiğini anlamalıdır. ABD ve onun piyonu FETÖ’nün bilinçaltına yönelik bu gibi çalışmaları vardır.

‘’Kimsenin endişesi olmasın’’

Ülke önemli bir değişimden geçiyor. Geçmiş dönemde bizlerin uyarısını dinlemediler, ülkemiz önemli bir acı yaşadı. Bugün devlet FETÖ yapılanmasının tüm kanatlarını çözmüş durumda. Son dönemde adım adım ve temkinli gitmesi, bir şeylerden vazgeçtiği veya birilerine asla dokunmayacağı anlamına gelmemeli. Halkımızda bu tarz bir endişeye lüzum yok. Her şeyin zamanı vardır. Türkiye’de büyük bir devlettir’’ dedi. Formun Altı

 

(Son Güncelleme: 30 Temmuz 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir