Kamer Mani Gemlik Basketbol'da

Kamer Mani Gemlik Basketbol’da

Gemlik Basketbol Kulübü 2017/2018 sezonunda mücadele edeceği  Türkiye Basketbol 2 ligi için çalışmalarına ara vermeden başladı.

Türkiye basketbol federasyonun  22 Temmuz’da  yayınladığı bildiri ile TB2L katılmak isteyen takımların şartları yerine getirmesi koşulu ile  lige alınacağı belirten yazıdaki şartları yerine getiren Gemlik ekibi TB2L katılmaya hak kazandı. Federasyonun  22 Temmuz’ da Yayınladığı bildiri ile  ‘’TB2L Liginde 2017-2018 sezonunda mevcut takımlara ilave olarak yer almak için Federasyonumuz tarafından belirlenmiş kriterler dahilinde yapılan başvurulan incelenmiş ve başta istenen teminat mektubu sunulması olmak üzere koşullara uygun olan kulüpler lige alınmıştır.’’ Lige alınan Gemlik Basketbol Kulübü çalışmalara başladı.

İlk olarak  Antrenör Fatih ELBAŞ ile anlaşan Yeşil- Beyazlı ekip 2016-2017 sezonunda kadrosunda bulunan Gökhan Şenol  , Mert  Yavi ve Cihan Hafızoğlu  ile tekrar yola devam dedi. Dış transfere hız veren Gemlik ekibi  Trabzonspor alt yapısında yetişen Kamer Mani ‘yi  kadrosuna katarak  güçlü bir kadro  yapısı için 7 Ağustos  Pazartesi günü başlayacak antrenmanlara kadar sonuçlandırmayı hedefliyor.

Gemlik’te olmaktan Mutlu olduğunu dile getiren Mani ‘’2017/2018 sezonunda önemli isler yaparak  Gemlik Basketbolu en üst sıralara taşıyacağını belirti. Kamer Mani  geçtiğimiz sezon  EBB liginde ortalama 10 sayı  4,5 ribaunt ve 4 asist ile oynadı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir