Gücümüzü dünya görsün!

Gücümüzü dünya görsün!

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, haftalık olağan basın toplantısında Dünyanın gözü önünde Mescid-i Aksa’da yaşanan zulmü sert bir dille kınayarak konuşmasına başladı. Mescid-i Aksa’da yaşanan Siyonist zulmüne karşı ümmeti bir kez daha birlik olmaya çağırdı. İsrail zulmüne dur demek için 30 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de, İstanbul Yenikapı’da “Büyük Kudüs Mitingi”ni düzenleyeceklerini söyleyen Yıldız, “‘Kudüs bizimdir’ diyen herkesi Yenikapı’ya bekliyoruz. Yenikapı’ya gelin, gelin ki gücümüzü dünya görsün” diye konuştu.

Gücümüzü dünya görsün!

HİÇBİR PARTİ BAYRAĞI OLMAYACAK

Mitingi Saadet Partisi’nin düzenlediğini belirten Yıldız, “Bunu Saadet Partisi olarak organize ediyoruz ama bu mitingimizde hiçbir parti bayrağı olmayacak. Çünkü Kudüs herkesin ortak paydası, herkesin davasıdır. Bu mitingi bütün dünyaya ve İsrail’e, ‘Biz Kudüs’e bütün bir halk olarak sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz. Tüm İslam âlemi olarak ayağa kalkalım’ demek için yapıyoruz. Bu yüzden görüşü ne olursa olsun zulme karşı duran herkesi Yenikapı’ya bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

MÜSLÜMAN YÖNETİCİLERDEN BEKLEDİĞİMİZ TEPKİ VENEZUELA’DAN GELDİ

Siyonist zulme karşı tüm cılız söylemleri bastıran tepkinin Venezuela’dan geldiğini belirten Yıldız, “Biz İslam ülkeleri yöneticilerinden beklerken Siyonist zulme en sert tepki Venezuela Devlet Başkanı Maduro’dan geldi. Maduro, işgalci İsrail’i sert bir dille kınarken, tüm İslam âlemine ayağa kalkma çağrısı yaptı” dedi.

ZULME KARŞI SÖZ BİTTİ, BİR ARAYA GELME VAKTİ GELDİ!

İsrail’e karşı her saat başı kınama mesajı yayınlamanın bu yangını söndürmeye faydası olmadığını aksine her kınama sonrası İsrail’in zulmünü artırdığını vurgulayan Yıldız, “Aksa’da yaşananlar bardağı taşıran son damla oldu. Artık kınamanın, söz söylemenin zamanı bitti. Tüm İslam ülkeleri bu Siyonist zulme karşı bir araya gelmeli” diye konuştu.

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI GÖREVİNİ NE ZAMAN YERİNE GETİRECEK?

İslam âlemini her türlü saldırı ve hesaplara karşı korumak ile birlik ve beraberliğini sağlamak için kurulmuş olan İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Aksa’da yaşanan zulme yönelik cılız tepkiler vermesini eleştiren Yıldız, şunları kaydetti: “Neredeyse 50 yıldır kurulmuş olan İİT’nin hiçbir konuda gereken titizliği göstermesine şahit olamadık. Eğer bu durumda bile üzerine düşen görevi yerine getirmez ise ne zaman yapacak? Şimdi harekete geçmez ise ne zaman geçecek?”

YENİKAPI’YA BEKLİYORUZ

İslam ülkelerinin yöneticilerinin şahsiyetli politika izlemeleri ve bir araya gelmelerini sağlamak için 30 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Yenikapı’da ‘Büyük Kudüs Mitingi’ni düzenleyeceklerini ifade eden Yıldız, “Mitingi Saadet Partisi olarak düzenliyoruz. Ancak hiçbir parti bayrağı, sembolü olmayacak. Çünkü Kudüs hepimizin ortak davasıdır. Biz bunu bir vazife olarak görüyoruz. Bu mitingi bütün dünyaya ve İsrail’e, ‘Biz Kudüs’e bütün bir halk olarak sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz. Tüm İslam âlemi olarak ayağa kalkalım’ demek için yapıyoruz. Bu yüzden görüşü ne olursa olsun zulme karşı duran, ‘Kudüs bizimdir’ diyen tüm kesimleri, vatandaşlarımızı Yenikapı’ya bekliyoruz. Yenikapı’ya gelin. Gelin ki gücümüzü dünya görsün” çağrısında bulundu.

HERKESİ AYNI KEFEYE KOYAMAYIZ

Kimi yerlerde bulunan havra veya sinagoglara yönelik yapılan saldırıları da eleştiren Yıldız, bu tip saldırıların hiçbir zaman kabul edilemeyeceğini söyledi. Yıldız, “Biz birine kızdık diye gidip bir başkasına saldıramayız. Ya da aynı dine mensup herkesi aynı kefeye koyamayız. İsrail’in yaptığı vahşetlerin nasıl kendi vatandaşları tarafından tepki gördüğünü de biliyoruz, görüyoruz. Hatta Nazi kamplarında zulme maruz kalmış birçok Yahudi, İsrail’in bugün ki uygulamalarını Nazi’lere benzetiyor” şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: 29 Temmuz 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir