Özdilek Tiyatrosu’ndan drama gecesi

   Özdilek Tiyatrosu’ndan drama gecesi

Gemlik’te geçtiğimiz yıl sonu Aralık Ay’ında faaliyetlerine başlayan Özdilek Tiyatro Atölyesi, ilk oyunlarını sahneledi.  Gemlik’teki okullarda eğitim gören ve 1-2-3-4.sınıf öğrencilerinden 50 kişilik bir ekibin katıldığı oyun Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde sahnelendi.

Tiyatroda, 1 ve 2.sınıflar vitaminler, 3 ve 4.sınıflar ise Keloğlan ses getiriyor adlı oyunu sahneye koydu.

Geniş izleyici kitlesiyle ilgi gören drama gecesinde, Özdilek Tiyatro Atölyesinin geldiği nokta da izleyicilerin takdirini toplarken, ilerleyen dönemlerde farklı oyunlar sahneleneceğinin de altı çizildi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Özdilek Gemlik  İşletme Müdürü Sedat Kaya; ‘’Gemlik’e pek çok konuda katkı sağlayan, eğitim alanında örnek olmayı hedefleyen Gemlik Özdilek’in, sosyal ve kültürel hayata da  katkı sağlama projelerinin bir adımı olan Tiyatro Atölyesinin Gemlik’e değer katacağına inanıyoruz. Bundan sonra da, daha ses getiren oyunlar sahneleyeceğine inancımız tamdır. Tiyatro hocalarımız Cengiz Oba ve Şirin Oba’yı, oyuncularımızı ve tiyatro ekibimizi kutluyorum’’ dedi.

 

(Son Güncelleme: 27 Temmuz 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir