Yılmaz; "Müslüman mahallesinde salyongoz satılır mı?"

   Yılmaz; “Müslüman mahallesinde salyongoz satılır mı?”

Gemlik İmam Hatipliler Mezunları ve  Mensupları  Derneği Başkanı Necdet Yılmaz yaptığı yazılı basın açıklaması ile Adnan Bıyıklı’ya sosyal medyadaki paylaşımından dolayı cevap verdi.

Yılmaz açıklamasında;  ” Sosyal medyada TC Adnan Bıyıklı’nın bir cinsel istismar olayını bahane ederek kuran kurslarına ve İmam Hatiplere dil uzattığına  ilişki tarafımıza bilgi ulaşmıştır. İlgili sosyal medya hesabından paylaşımı okudum.

Adnan Bıyıklı kim? Dr. Adnan Bıyıklı 2014 yerel seçimlerinde MHP Gemlik belediye başkan adayı. Biz o kadar tanıyoruz.

Diyor ki: “Hani evladım doğru yolu bulsun diye bu kuran kurslarına yolluyorsunuz ya yavrucuklarınızı… İnanın en güvenilir yer sizin yanınız. Çok istiyorsanız açın kuranı hem Türkçesini hem Arapçasını kendi evinizde okutun anlatın çocuklarınıza.”

Ve hızını alamıyor bu defa İmam Hatiplere dil uzatıyor “O çok övülen imam hatipten çıkma bir öğretmenin eseridir bu olay. Akıl, vicdan, insani duygular bilimsel metotlarla işlenmedikçe çocuklarımızın bu tarz ziyan oluşlarına daha sık tanık olacağız.”

Öncelikle şunu belirmekte fayda var. Yaşanan olay çok çirkin. Eğer yapmışsa ilgili kişi yargılama sonunda en ağır cezayı alacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok.

Ancak bu olayı bahane ederek kuran kurslarına ve İmam hatiplere saldırmasını şiddetle kınıyoruz. Öncelikle nerde siyaset yaptığın bir baksın. MHP milliyetçi muhafazakar bir partidir. Sanırım Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışmaktadır. 2014 yerel seçimlerinde yol arkadaşlığı yaptığı İlçe başkanı sayın Osman DURDU’nun çocuğu da Gemlik İmam Hatip Anadolu Lisesin’de okumaktadır.  Ve daha bir çok MHP li yönetici ve üyenin çocukları da mezun ya da okumaktadır.. Onlarla ilgili kanaati de aynı mıdır acaba merak ediyorum. Onlarda çocuklarını İmam Hatip’e göndererek “akıl vicdan insani duygular bilimsel metotlarla işlenmediği” için sapık mı olacaklar.

Önümüzdeki dönemde aday olursa  Gemlik Sokaklarında gezerken Kuran Kursu ve İmam Hatipliler’den oy talep edecek midir acaba.  Öldüğünde kim yıkayıp temizleyecek cenazesini kim kaldıracak?

Son bir şey Google den doktor ve taciz sözcüklerini arattırınca bir sürü haber çıktı doktorlar hemşireye, hastasından , başka kadın doktora taciz haberleri. O doktorlar nerden mezun acaba, sapık yetiştiren bir tıp fakültesi var mı? Kapatalım mı bu doktorların mezun oldukları Tıp Fakültelerini? Ya da kimse doktora gitmesin mi ? Evde kendi kendine mi tedavi olsun?

MHP yönetimi halen üyesi olduğunu zannettiğim Adnan Bıyıklı hakkında kuran kursları ve İHL düşmanlığı nedeni ile bir işlem yapacak mıdır? Onu da takip edeceğiz.

Dr. TC Adnan Bıyıklı’yı tüm İmam Hatip mezunları adına İmam Hatip Mezunları Derneği olarak şiddetle kınıyoruz”dedi.

 

 

(Son Güncelleme: 25 Temmuz 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir