AGD Gemlik Yaz Kursu Doludizgin

AGD Gemlik Yaz Kursu Doludizgin

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 7-15 yaş arası öğrenciler için düzenlediği yaz kursu eğitimlerine devam ediyor.

Geleneksel olarak her sene öğrencilere yaz döneminde ahlak ve maneviyat ağırlıklı eğitim veren Anadolu Gençlik Derneği, bu yıl da faaliyetlerini durmaksızın sürdürüyor. Yaz etkinlikleri ile ilgili konuşan Gemlik İlçe Başkanı Caner LİMON, ‘İnsanların en hayırlısı insanlığa hayırlı olandır.’ düsturuyla hareket ederek yaz kursları düzenlediklerini söyledi.

“Gençlerimiz bir yıl boyunca yoğun bir eğitim öğretim dönemi geçirdi. Bu dönemde ödevlerle, yazılı ve sözlü sınavlarla dolu bir zaman geçirdiler. Yoruldular, alın teri döktüler belki de velilerin haberi olmadan strese girdiler. İşte tüm bu yorgunluğu atacak dolu dolu bir yaz etkinliği programını başlatıyoruz. Anadolu Gençlik Derneği Yaz-Et programlarına katılan çocuklarımız başta Kuran-ı Kerim olmak üzere İslam inancına teşkil eden değerlerle buluşurken, bunu yanında spor-piknik-yarışmalar-kültür gezileri gibi sosyal etkinliklerle yaz tatilini en güzel şekilde değerlendiriyorlar.” ifadelerini kullandı.
Etkinlikleri düzenlemekteki amaçlarının gençlerin nitelikli zaman geçirmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Caner LİMON, “Gençler geleceğimizin teminatıdır. Maalesef ülke gençlerimizin içine düştüğü manevi kriz yüksek düzeydedir. Zinanın, madde bağımlılığının ve alkol tüketiminin katlanarak arttığı, uyuşturucunun belasının ilköğretim düzeyine indiği bu dönemde, Anadolu Gençlik Derneği olarak yaptığımız çalışmalar ülkemiz gençliği için sığınılabilir bir liman, uzatılmış bir dost elidir. Yaptığımız çalışmalar geleceğin aydınlık Türkiye’sini inşa edici, kararlı adımlardan biridir. Bu duygu ve düşüncelerle bu yılda Geleneksel Yaz Etkinlikleri programımızı başlattık. Yapacağımız bu programlarda gençlerimizle nitelikli vakit geçirmek suretiyle onların bireysel, sosyal ve ahlaki gelişimlerine katkıda bulunmaya gayret edeceğiz. Programlarımıza tüm genç dostlarımızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Son Güncelleme: 24 Temmuz 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir